foto

Fritz Odemar

  • nar. 13.1.1890
    Hannover, Německá říše
  • zem. 6.6.1955 (65 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1955 Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
1953 Maske in Blau
Skandal im Mädchenpensionat
1952 Die Diebin von Bagdad
1951 Begierde
Geheimnis einer Ehe
1950 Hochzeitsnacht im Paradies
Kronjuwelen
Skandal in der Botschaft
Wer bist du, den ich liebe?
1949 Artistenblut
Begegnung mit Werther
Das Gesetz der Liebe
Der große Fall
Die Nacht der Zwölf
Wiener Mädeln
1948 Die Zeit mit dir
Film ohne Titel
1947 Geld ins Haus
Spuk im Schloß
1945 Das seltsame Fräulein Sylvia
Der Fall Molander
Ein Mann wie Maximilian
1944 Das Lied der Nachtigall
Der Täter ist unter uns
Psí dny
Sedm záhadných dopisů
Černá ovce
1943 Ein Mann mit Grundsätzen?
Liebespremiere
Reise in die Vergangenheit
Slabá chvíle
Zirkus Renz
1942 Anuška
Einmal der liebe Herrgott sein
Kleine Residenz
Sein Sohn
Stimme des Herzens
Vom Schicksal verweht
1941 Blutsbrüderschaft
Carl Peters
Familienanschluß
Hauptsache glücklich!
Kleine Mädchen - große Sorgen
Leichte Muse
Na shledanou, Františko!
Wir erinnern uns gern - a.z.
1940 Der Sündenbock
Frau nach Maß
Mein Mann darf es nicht wissen
Pán v domě
Verwandte sind auch Menschen
Šaty dělají člověka
1939 Der arme Millionär
Kitty und die Weltkonferenz
Spaßvögel
Tři dny štěstí
1938 Das große Abenteuer
Der Fall Deruga
Diskretion - Ehrensache
Jarní vánek
Rätsel um Beate
1937 Der Biberpelz
Die Stimme des Herzens
Druhá žena
Heimweh
Pes baskervillský
Togger
1936 Ein Lied klagt an
Ein seltsamer Gast
Rendezvous ve Vídni
1935 Der Gefangene des Königs
Der alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
Der eingebildete Kranke
Familie Schimek
Kampf mit dem Drache, Der
Knockout - Mladé děvče, mladý muž
Lady Windermeres Fächer
Mladý hrabě
Poručík Bobby, čertův chlapík
U bílého koníčka
Velký úklid
Wenn ein Mädel Hochzeit macht
1934 ...heute abend bei mir
Charleys Tante
Chopinův valčík na rozloučenou
Das Blumenmädchen vom Grand-Hotel
Die vier Musketiere
Dvakrát svatba
Dvojník
Einmal eine große Dame sein
Falešná dvojčata
Fräulein Frau
Fürst Woronzeff
Herr Kobin geht auf Abenteuer
Ich heirate meine Frau
Ich sing' mich in dein Herz hinein
Neznám tě a miluji tě
Peer Gynt
Ritter wider Willen
Valčík pro tebe
Zwei Genies
Zwischen zwei Herzen
1933 Der Doppelgänger
Der Stern von Valencia
Ein gewisser Herr Gran
Eine Frau wie Du
Eine Tür geht auf
Neviditelný jde městem (Můj je svět)
Noc velké lásky
Petri heil
Roman einer Nacht
Salon Dora Green
V opojení valčíku
Viktor a Viktoria
Was wissen denn Männer
Zamilovaný hotel
Zámek na jihu
1932 Das Testament des Cornelius Gulden
Dobrodružství krásné ženy
Ein toller Einfall
Es wird schon wieder besser
Grün ist die Heide
Ich will nicht wissen, wer du bist
Man braucht kein Geld
Quick
Schuß im Morgengrauen
Skandal in der Parkstraße
Strich durch die Rechnung
Wenn die Liebe Mode macht
Štvaní lidé (německá verze)
1931 ...und das ist die Hauptsache!?
1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
Bobby geht los
Der Hauptmann von Köpenick
Der Raub der Mona Lisa
Drei Tage Liebe
Ich bleib bei Dir
Liebeskommando
Lustigen Weiber von Wien, Die
Marquise von Pompadour, Die
Muž, jenž hledá svého vraha
Schneider Wibbel
Täter gesucht
Vrah mezi námi
1930 Das Lied ist aus
Gestohlene Gesicht, Das
Petit officier... Adieu!
Skandal um Eva
Zwei Krawatten
1929 Das letzte Fort
Mädchen am Kreuz
Napoleon auf St. Helena
1928 Rozvod paní Ireny
1927 Der fröhliche Weinberg

Dokumentární

1949 Sie sind nicht mehr

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace