foto

Robin Dearden

  • nar. 4.12.1953 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2004 Illusion
Myron's Movie
2001 Parádní jízda
1999 Last Chance
1998 Žízeň (TV film)
1988 The Big Turnaround
1985 Stitches
1984 Earthlings (TV film)
1980 Fugitive Family (TV film)
To Race the Wind (TV film)
Trouble in High Timber Country (TV film)

TV seriály

2017 Fantasy Hospital (TV seriál)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Už ne (S03E01)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Generations (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

TV pořady

2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace