foto

Robin Dearden

  • nar. 4.12.1953 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2004 Illusion
Myron's Movie
2001 Parádní jízda
1999 Last Chance
1998 Žízeň (TV film)
1988 The Big Turnaround
1985 Stitches
1984 Earthlings (TV film)
1980 Fugitive Family (TV film)
To Race the Wind (TV film)
Trouble in High Timber Country (TV film)

TV seriály

2017 Fantasy Hospital (TV seriál)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Už ne (S03E01)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Generations (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Odkoupení (S03E14)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Svobodu nebo smrt (S01E14)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Příběh Elma Zillera (S02E21)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Není třeba vědět (S01E04)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky