foto

Elizabeth Benson

  • nar. 1926
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Udržet sen (TV film)
1981 Sense and Sensibility (TV film)

TV seriály

1989 Sob Sisters (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Lonelyheart Kid, The (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Just Good Friends (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Smrt (S02E04)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Banket (S01E05)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 Night Train to Surbiton (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
1963 Young Detectives, The (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1976 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky