foto

Jeffrey Segal

  • nar. 1.8.1920
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.2.2015 (94 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Descanse en piezas
1975 The Girls of Slender Means (TV film)
1973 Alice Through the Looking Glass (TV film)
1962 The Traitors

TV seriály

1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Phoenix and the Carpet, The (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 David Copperfield (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1976 Rentaghost (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Banket (S01E05)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Smith (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)
1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace