foto

Peter Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Bad Pennies (S13E02)
Troublemakers (S13E01)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a mimozemšťané (S12E06)
Murdochova vražedná vila (S12E01)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Planoucí srdce 2. část (S10E02)
Planoucí srdce 1. část (S10E01)
Lučištník přichází (S09E18)
2015 Between (TV seriál)
Who's the Boss? (S01E02)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Mark Twain (S09E02)
Nolo Contendere (S09E01)
Nevyléčitelné případy (S08E13)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Staré dobré časy (S08E03)
Nábřeží 2. část (S08E02)
Nábřeží 1. část (S08E01)
další epizody (4)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Murdochova republika (S07E08)
Murdochofobie (S07E06)
další epizody (7)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Schody do nebe (S05E10)
Boj s teroristy (S05E04)
další epizody (4)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Good Citizen (S02E17)
2008 Hlídka (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
Sabbatical (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
The Rez (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Jake and the Kid (TV seriál)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Lučištník přichází (S09E18)
Srdečné pozdravy z Buffala (S09E17)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Crabtree mánie (S08E16)
Problém s torontskými děvčaty (S08E14)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Výbuch ticha (S07E17)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktoriin kříž (S06E09)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1993 Madison (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Monday Report (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky