foto

Fernando Escandon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Vládce knih
1979 11th Victim (TV film)

TV seriály

2010 Perníkový táta (TV seriál)
Kafkárna (S03E09)
2003 Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
1996 Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1989 The Karate Kid (TV seriál)
1987 Spies (TV seriál)
1986 A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1984 SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Super Friends (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Reading Rainbow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace