foto

Alice Hirson

  • nar. 10.3.1929 (90 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Night Vet
2010 Rande s hvězdou (TV film)
2006 Ztracený
2001 Prohlášen za mrtvého
Skleněný dům
1993 Stepmonster
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)
1989 Velkofilm
1987 Schůzka naslepo
1984 Kazatel a žák
Pomsta šprtů
1982 Miss All-American Beauty (TV film)
Rules of Marriage, The (TV film)
1980 If Things Were Different (TV film)
Vojín Benjaminová
1979 Byl jsem při tom
Nightwing
1978 Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
Woman Called Moses, A (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Death of Richie, The (TV film)
Having Babies II (TV film)
1972 Particular Men (TV film)
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet

TV seriály

2019 Will a Grace (TV seriál)
Supreme Courtship (S10E14)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
2000 Baby Blues (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Right to Counsel (S03E12)
1992 Home Fires (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
Návrat babičky (S01E04)
Naše úplně první show (S01E01)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Loving (TV seriál)
Trauma Center (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Having Babies (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 Starlight Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace