foto

Mark Sivertsen

  • nar. 7.5.1959 (60 let)
    Fairfield, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Art of Deception
God's Not Dead: A Light in Darkness
2017 Kepler's Dream
Trestanec
2016 Bottom of the World
2015 Big Sky
Life in Color
The Condemned 2
2014 Drunktown's Finest
Pronásledovaný
Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2013 Konečná
2012 Asset, The (TV film)
2011 Paul
2010 Hnízdo neřesti
Krev na křídlech
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec
2008 Beautiful Loser
Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
Zločinec
2005 Její případ
2002 Odhalený svědek
1998 Schody (TV film)
Upíři
1989 Kvílení vlkodlaků 5
1988 Můj život bez tebe

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Blinded by the Light (S01E06)
The Brave (TV seriál)
The Greater Good (E03)
Hráči (TV seriál)
In the Teeth (S03E03)
2016 Chance (TV seriál)
Camera Obscura (S01E09)
The House of Space and Time (S01E08)
Exprezident Graves (TV seriál)
Nothing Can Come of Nothing (S01E03)
Ďábelsky božský, božsky ďábelský (S01E01)
2015 Poslové (TV seriál)
Probuzení (E01)
Ztracená archa (TV seriál)
Meet The Rosenbergs (E03)
Catch You Later (E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Spáč (S07E20)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Scoundrels (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Osudová minuta (S03E07)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Starlet Fever (S01E14)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a špatná přítelkyně (S06E04)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
2004 JAG (TV seriál)
Nový vítr (S10E04)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E04)
2002 American Dreams (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tragická madona (S01E05)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Activist (S05E19)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Klany (S03E17)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace