foto

Delana Michaels

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 50 k 1
2009 Becoming Eduardo
2000 Slice & Dice
1997 Lewis, Clark a George
1995 Moje rodina
1990 Kniha lásky
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
Hořící postel (TV film)
1981 Early Warning
Hard Country

TV seriály

2014 Noční směna (TV seriál)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Otevřený dům (S04E03)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Trick or Treat (S03E07)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace