foto

Harry Goz

  • nar. 16.2.1932
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 6.9.2003 (71 let)
    Manhasset, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Tichá noc Bustera a Chaunceyho
1995 Schelme von Schelm, Die
1991 Advokát chudých (TV film)
1987 Dead Aim
1985 Rappin'
1983 Bill na vlastních nohou (TV film)
1981 Bill (TV film)
Drahá maminko
1977 Looking Up
1976 Maratónec

TV seriály

2000 Sealab 2021 (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Journey to the Himalayas (S01E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Misleader (S01E17)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
If the Shoes Fit... (S01E19)
1983 Kennedy (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Oživlá minulost (S04E11)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

1990 Rita Hayworth: Dancing Into the Dream (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky