foto

Linda Wallem

  • nar. 29.5.1961 (57 let)
    Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Titletown (TV film)

TV seriály

2015 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Vigilante Jones (S07E11)
Jackie a Wolfe (S07E10)
další epizody (12)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Sidecar a spermicid (S06E10)
další epizody (12)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (10)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Whitney (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
2004 Stones, The (TV seriál)
2002 That '80s Show (TV seriál)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
To je ale skvělý život (S04E01)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Red vidí rudě (S03E02)
Kelsova serenáda (S02E21)
Rande (S02E18)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Pan profesor (S02E04)
Pilulka (S01E17)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Mizerná neděle (S01E10)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 She TV (TV seriál)

TV pořady

1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hrozny hněvu
1994 Milostná aféra
1993 Samotář v Seattlu
1990 Alice

TV seriály

2000 Normal, Ohio (TV seriál)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Společná noc (S02E08)
Výběr povolání (S01E18)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 She TV (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Soup (S06E07)
1993 Good Advice (TV seriál)
Rocko's Modern Life (TV seriál)
Second Half, The (TV seriál)

TV pořady

1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Disneyland (S04E02)
Detox (S04E01)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace