foto

T.C. Warner

  • nar. 5.3.1970 (48 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Deník sexuálních obětí
1997 Snide and Prejudice
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1993 Černá hvězda
1992 Temná minulost (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1991 Umění umírat

TV seriály

2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Alpine Shepherd Boy (S01E05)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Konec světa (S04E12)
1994 On Our Own (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vraťte nám Tátu cvoka (2. část) (S09E13)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace