foto

Richard Christie

  • nar. 21.10.1948 (70 let)
    Malibu, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lady Belladonna's Tales From The Inferno
2016 Za každou cenu
2014 50 k 1
2010 Chůva v akci
Undocumented
1999 Molly
1993 Vraždy modelek (TV film)
1989 Oheň a déšť (TV film)
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
Mae West (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
Krásky
1980 Vždycky zvítězit
1979 Poslední slovo

TV seriály

2009 Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1986 Star's Table (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace