foto

Kathy Rose Center

  • nar. 26.5.1950 (69 let)
    Baytown, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sightings
2016 Homestate
Quaker Oaths
2014 Dvojkrok
2011 Campus Radio
2010 Esther's Diary
Mars
2009 ExTerminators
Mia's Father
2008 I'll Come Running

TV seriály

2017 Vials (TV seriál)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Pozůstalí (TV seriál)
Oranžová nálepka (S02E04)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Už zase (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace