foto

Craig Nigh

  • nar. 24.11.1970 (48 let)
    Bryan, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rebellious Children of the Unconscious
2016 Ptačí teror
2015 3 Days
Overcome
Spirit Riders
The Devil's Candy
2014 Muži, ženy a děti
2011 Open Gate
Vpich
2010 Circle of Pain

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
La Fuerza (S03E04)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Geografická záležitost (S02E02)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Self-Contained (S01E05)
2013 Revoluce (TV seriál)
Mrtvý muž přichází (S02E06)
Jedna vzpoura, jeden ranger (S02E05)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Anděl smrti (S04E24)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace