foto

Rosie Hackett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2007 Houbičky
2004 Hon za svobodou
2002 Crime and Punishment (TV film)
2001 Dohola
S tebou a bez tebe
1999 Kriminál
The Lost Son
1998 Nedovo zázračné vzkříšení

TV seriály

2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Truth Canal (S02E06)
další epizody (8)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2002 White Teeth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky