foto

Tommy Lee Wallace

  • nar. 6.9.1949 (70 let)
    Somerset, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Upíři 2: Nemrtví
1998 Konečná spravedlnost (TV film)
Tah (TV film)
1997 Rychlá kola (TV film)
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
Svědkyně smrti (TV film)
1992 Nebezpečný ostrov (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
1991 Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 To (TV film)
1988 Aloha Summer
Hrůzná noc 2
1982 Halloween 3

TV seriály

1995 Delfín Flip (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vyhlídková loď (S01E09)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

1980 Mlha
1978 Halloween

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 12 dní hrůzy (TV film)
2002 Upíři 2: Nemrtví
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
1990 El Diablo (TV film)
To (TV film)
1989 Městečko hrůzy
1988 Hrůzná noc 2
1982 Amityville 2: Posedlost
Halloween 3

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Mlha
1978 Halloween

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2010 Halloween: The Inside Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce