foto

Buddy Small

  • nar. 7.9.1918
    New York, New York, USA
  • zem. 21.5.2003 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1973 Sunshine (TV film)
The Six Million Dollar Man (TV film)
Záhada Mančuského orla
1972 The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
How to Steal an Airplane (TV film)
1969 Silent Night, Lonely Night (TV film)
1968 Sunshine Patriot, The (TV film)
1966 Velký Bill
1962 Stagecoach to Dancers' Rock
The Final Hour
1960 Five Guns to Tombstone
O'Conner's Ocean (TV film)
1954 Osamělý pistolník
Overland Pacific
1953 99 River Street
Dobyvatelé sedmi moří
1952 Kansas City Confidential

TV seriály

1991 Hunter (TV seriál)
Little Man with a Big Reputation (S07E22)
All That Glitters (S07E19)
Room Service (S07E16)
další epizody (4)
1990 Hunter (TV seriál)
This Is My Gun (S07E09)
Oh, the Shark Bites! (S07E07)
The Incident (S07E05)
další epizody (10)
1989 Hunter (TV seriál)
The Fifth Victim (S06E09)
Legie 1/2 (S06E05)
V éteru (S06E01)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
A Chip Off the Ol' Milt (S03E22)
Round Up the Old Gang (S03E17)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
Rekviem pro padající hvězdu (S02E05)
1972 Columbo (TV seriál)
Etuda v černém (S02E01)
1971 Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky