foto

David Crabtree

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Psych: The Movie (TV film)
2010 Broken Dreams
Smrtící kruh
2008 Nájemný vrah (TV film)
2007 Protect and Serve (TV film)
2005 Kojak (TV film)

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Lucha de Apuestas (S04E09)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Wuberit a Rosewoodovy ženy (S01E21)
Torax, trombóza a trojka (S01E18)
Pitva bez výsledku a nový partner (S01E12)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Návrháři a bakterie (S01E09)
Poldové a poníci (S01E06)
Bez oděrek a hematomů (S01E03)
další epizody (4)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Tváří v tvář nepříteli (S02E04)
Těžká je hlava (S02E02)
Počátek konce (S01E22)
další epizody (6)
Agentura Jasno (TV seriál)
A Touch of Sweevil (S08E08)
Cog Blocked (S08E05)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
No Trout About It (S07E14)
Santa Barbarian Candidate (S07E10)
další epizody (5)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Life of Riley (S01E07)
Ring True (S01E04)
The Rub of Sugarland (S01E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
Autopsy Turvy (S06E14)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Neil Simon's Lover's Retreat (S06E09)
The Tao of Gus (S06E08)
Tahle epizoda tě vycucne (S06E03)
další epizody (4)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Yang 3 v 2D (S05E16)
Mrtvý medvěd přichází (S05E15)
Polarizující expres (S05E14)
další epizody (8)
2009 Cupid (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vlkodlak (S04E08)
Dva stateční (S04E03)
Místo určení: Britská Kolumbie (S04E01)
další epizody (6)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Možná až do krve (S03E06)
Jízda smrti (S03E03)
Třídní setkání po 13 letech (S03E02)
další epizody (6)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
Vražda na dostizích (S02E05)
Americké duo (S02E01)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Angelin tým (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Comb and the Box (E02)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Šperky nesou smrt (S11E11)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Obyčejný den v Las Vegas (S01E01)
Policie New York (TV seriál)
A vrahem je... (S11E08)
Bok po boku (S11E05)
Jede ti autobus, Tede (S11E02)
další epizody (6)
2002 Policie New York (TV seriál)
Na koho se nedostalo? (S10E08)
Maya se loučí (S10E06)
Přišla pošta (S10E02)
další epizody (8)
2001 Going to California (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Láska ke štěňatům (S09E08)
Hra na četníky a zloděje (S09E05)
Johnnyho povýšení (S09E02)
další epizody (9)
2000 Policie New York (TV seriál)
Moje stará láska (S07E20)
Přichází Jones (S07E07)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Broken Dreams

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Stakes is High (S02E15)
2019 Doktoři (TV seriál)
Peking Duck Day (S03E08)
Na svatého Valentýna (S02E14)
2018 Doktoři (TV seriál)
Noční můry (S02E06)
Duchové (S01E10)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Calliphoridae & Country Roads (S02E20)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
Ateroskleróza a alabamská lest (S01E15)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and Gus Truck Things Up (S08E07)
S.E.I.Z.E. The Day (S08E02)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Right Turn or Left for Dead (S07E08)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Santabarbaratown (S06E16)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn verze 2.0 (S05E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Broken Dreams

Producentská filmografie

Filmy

2010 Broken Dreams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky