foto

Deborah Offner

  • nar. 7.8.1951 (67 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Boy Downstairs
2014 Pět nejlepších
2013 Home
2010 Černá labuť
2008 Zpětný pohled
2007 Nepohřbený
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
2002 Ted Bundy
2001 Attic Expeditions, The
1999 Velmi nebezpečné známosti
Zuřivost
1998 Girl
1996 Po dlouhém tichu (TV film)
1992 Pole lásky
Zhoubná vášeň
1989 Dítě na zakázku
Obhájce pravdy
1988 Ženich pro vnučku
1987 Projekt X
1985 Key Exchange
1984 Streetwalkin'
1982 Soup for One
1981 Duchařský příběh
1980 Malý okruh přátel

TV seriály

2017 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
The Right Side of Paradise (E03)
2016 Horace and Pete (TV seriál)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Zelený servis (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2007 Médium (TV seriál)
1-900-Lucky (S03E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
Ticho (S05E07)
Podkladový nátěr (S05E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Vote (S03E20)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Trable začátečníků (S05E07)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Civil Wars (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1987 Once a Hero (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1978 Mourning Becomes Electra (TV seriál)

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace