foto

Ernst Otto Draeger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Ein Sommertagstraum (TV film)

TV seriály

1974 Lokalseite unten links (TV seriál)

Dokumentární

1970 Treffpunkte (TV seriál)

TV pořady

1979 Bistro (TV pořad)
1968 Treffpunkt Airport (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Ein Sommertagstraum (TV film)
1976 Die Reportage

TV pořady

1979 Bistro (TV pořad)
1968 Treffpunkt Airport (TV pořad)
1966 Talentschuppen (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1970 Treffpunkte (TV seriál) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky