foto

Alberto Rodríguez

  • nar. 11.5.1971 (48 let)
    Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Las pequeñas cosas
Muž tisíce tváří
2014 Mokřina
2012 Zásahová jednotka č. 7
2009 After
2005 7 vírgenes
2002 Traje, El
2000 Factor Pilgrim, El
1999 Bancos

TV seriály

2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El impresor (S01E03)
El pacto (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Las pequeñas cosas
Muž tisíce tváří
2014 Mokřina
2005 7 vírgenes

TV seriály

2017 Morová rána (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Morová rána (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Lo que vale un peine

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)