foto

Cecilie Stenspil

  • nar. 22.10.1979 (41 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kollision
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
Midtimellem
2012 Tarzan bábovka
2011 Žabák Freddy

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
Besat (S07E06)
En herre fra København (S07E05)
Alsang og hærværk (S07E04)
další epizody (6)
2019 Straight Forward (TV seriál)
Det sidste kup (E08)
Til døden os skiller (E07)
Tæt på (E06)
další epizody (8)
Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Nye planer (S06E04)
Den fremmede (S06E03)
další epizody (5)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
2010 Livvagterne (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky