foto

Tilde Maja Fredriksen

  • nar. 19.4.1979 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2009 Superbrácha
Velsignelsen
2008 Tanečnice
2007 Til døden os skiller
1991 Chlapci od svatého Petra

TV seriály

2012 Rita (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
1998 Karrusel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace