foto

Peter Bebjak

  • nar. 1.9.1970 (46 let)
    Partizánske, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolvoval Vysokou školu múzických umění v Bratislavě v oboru herectví a v roce 1999 v oboru filmová a televizní režie. Začínal krátkými filmy Expetacio, Miraculus, Štefan – za který získal Stříbrnou medaily, Cenu studentské poroty, IGRIC – studentskou prémii za hraný film a v rámci festivalu Áčko cenu za Nejlepší hraný film a Nejlepší kameru. V roce 2007 natočil krátký taneční film Darkroom a krátce nato, v roce 2010 krátký taneční film Voices. V rámci televizní tvorby režíroval úspěšný dokumentární seriál Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, hrané seriály Mesto tieňov, Kriminálka Anděl, Ako som prežil, Odsouzené, Dr. LUDSKY. Kromě režie se věnuje vývoji a tvorbě žánrových filmů, psaní námětů a scenářů.

Film Europe

Režijní filmografie

Filmy

2017 Čiara
2015 Čistič
2012 Zlo
2011 Meruňkový ostrov
2010 VoiceS
2007 Darkroom

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (5)
Mordparta (TV seriál)
Lom (S02E02)
Potomek (S02E01)
Specialisté (TV seriál)
Vražda taxikáře (S01E02)
Útěk podle jízdního řádu (S01E01)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Převýchova (S01E03)
Samota (S01E02)
další epizody (4)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (5)
Za sklom (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Hra (E13)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Důvod k zabití (S01E12)
Hodinka k dobru (S01E11)
Policajt na odstřel (S01E08)
další epizody (6)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 17 (E17)
další epizody (19)
2013 Zlodeji detí (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Vlčia krv (S02E07)
další epizody (5)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Žena nikoho (E06)
Upír (E05)
další epizody (6)
Nevinní (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
Odsouzené (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Smrtelný žert (S01E05)
další epizody (4)
Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Koniec sveta II. (S01E05)
Koniec sveta I. (S01E04)
další epizody (4)

Dokumentární

2007 Záhady SK (TV seriál)

TV pořady

2006 Niečo za niečo (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Popáleniny (S01E08)
Burzovní horečka (S01E07)
Poslední blues (S01E06)
další epizody (8)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Za sklom (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
další epizody (7)
Za sklom (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Vdova (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 17 (E17)
další epizody (19)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)
Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Učitelka
2012 Andělé
2003 Nevěrné hry
2002 Quartétto (TV film)
2000 Hana a její bratři
1998 Kovladov dar (TV film)
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Most (TV film)

TV seriály

1995 Škriatok (TV seriál)
1994 Konec velkých prázdnin (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské kino (TV seriál)

TV pořady

2017 Slnko v sieti (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Čistič
2012 Zlo
2010 VoiceS

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace