foto

Peter Bebjak

  • nar. 1.9.1970 (48 let)
    Partizánske, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolvoval Vysokou školu múzických umění v Bratislavě v oboru herectví a v roce 1999 v oboru filmová a televizní režie. Začínal krátkými filmy Expetacio, Miraculus, Štefan – za který získal Stříbrnou medaily, Cenu studentské poroty, IGRIC – studentskou prémii za hraný film a v rámci festivalu Áčko cenu za Nejlepší hraný film a Nejlepší kameru. V roce 2007 natočil krátký taneční film Darkroom a krátce nato, v roce 2010 krátký taneční film Voices. V rámci televizní tvorby režíroval úspěšný dokumentární seriál Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, hrané seriály Mesto tieňov, Kriminálka Anděl, Ako som prežil, Odsouzené, Dr. LUDSKY. Kromě režie se věnuje vývoji a tvorbě žánrových filmů, psaní námětů a scenářů.

Film Europe

Režijní filmografie

Filmy

2017 Čára
2015 Čistič
2012 Zlo
2011 Meruňkový ostrov
2010 VoiceS
2007 Darkroom
2001 Koncert pre Jara Filipa (koncert)

TV seriály

2018 Trhlina (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2017 Rex (TV seriál)
Pod ulicami Bratislavy (E08)
Hlava Márie Terézie (E07)
Tanec na sopke (E03)
další epizody (5)
Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Dvojí život (S02E05)
Vražda taxikáře (S01E02)
další epizody (4)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (5)
Mordparta (TV seriál)
Motivátor (S02E04)
Klášter (S02E03)
Lom (S02E02)
další epizody (4)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Převýchova (S01E03)
Samota (S01E02)
další epizody (4)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (4)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Důvod k zabití (S01E12)
Hodinka k dobru (S01E11)
Policajt na odstřel (S01E08)
další epizody (6)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 17 (E17)
další epizody (19)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (S02E05)
2013 Zlodeji detí (TV seriál)
Obvinenie (E02)
Únos (E01)
2012 Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Minulosť sa vracia (E28)
Výčitky (E27)
další epizody (11)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Vlčia krv (S02E07)
další epizody (5)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Žena nikoho (E06)
Upír (E05)
další epizody (6)
Nevinní (TV seriál)
Bod zlomu (E06)
Všetko sa mení (E05)
Klamstvá (E04)
další epizody (5)
Aféry (TV seriál)
Rodinný podnik (S02E12)
Prekliata dedina (S02E11)
2010 Aféry (TV seriál)
Kamarát „taky“ rád (S01E01)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Cesta z pekla (E10)
Osudové rozhodnutie (E01)
Odsouzené (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Smrtelný žert (S01E05)
další epizody (4)
Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Koniec sveta II. (S01E05)
Koniec sveta I. (S01E04)
další epizody (4)

Dokumentární

2007 Záhady SK (TV seriál)

TV pořady

2006 Niečo za niečo (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Učitelka
2012 Andělé
2003 Nevěrné hry
2002 Quartétto (TV film)
2000 Hana a její bratři
1998 Kovladov dar (TV film)
1995 Albert, Albert (TV film)
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Most (TV film)

TV seriály

1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Úzká brána k širému světu (E01)
1995 Škriatok (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské kino (TV seriál)

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2017 Slnko v sieti (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Čistič
2012 Zlo
2010 VoiceS

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Tajnosti a lži (S03E07)
Plný plyn (S03E06)
Ztracená mrtvola (S03E05)
další epizody (28)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2017 Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
další epizody (7)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Vdova (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 17 (E17)
další epizody (19)
2012 Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinná záležitost (E11)
Zůstane to mezi námi (E10)
Voyer (E09)
další epizody (11)
Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
Callgirl (S02E15)
Pornoherci (S02E14)
další epizody (16)
2010 Aféry (TV seriál)
Voyeur (S01E12)
Sex na antuke (S01E11)
Tajná pijanka (S01E10)
další epizody (12)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Dobrý synček (E12)
Celebrita (E11)
Cesta z pekla (E10)
další epizody (12)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)
Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace