foto

María Teresa Mondragón

  • zem. 23.9.2006
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
1992 Lolo
1990 Rojo amanecer
1974 Canción de Navidad (TV film)
El carita
El sonambulo
1973 Las cautivas
1962 Estos años violentos
1961 Cosas prohibidas, Las
El duende y yo
1960 Azahares rojos
1955 Amor y pecado
1938 María

TV seriály

2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
1996 Sombra del otro, La (TV seriál)
1993 Madres egoístas (TV seriál)
1988 Casa al final de la calle, La (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)
1970 Cruz de Marisa Cruces, La (TV seriál)
1960 Amar fue su pecado (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky