foto

George Morgan

  • nar. 17.11.1932 (86 let)
    Worcester, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Uzenáčova chýše
1969 Putney Swope
1966 Chafed Elbows

TV seriály

1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
M*A*S*H - Úvodní epizoda (S01E01)
1970 The Interns (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace