foto

Patrick Adiarte

  • nar. 2.8.1942 (77 let)
    Manila, Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Step Out of Your Mind
1965 John Goldfarb, Please Come Home!
1961 Flower Drum Song
1960 High Time
1956 Král a já

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Příměří (S01E23)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Bakteriologická válka (S01E11)
Nenávidím tajemství (S01E10)
Henry, prosím, vraťse domu (S01E09)
další epizody (6)
Temperatures Rising (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Hullabaloo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky