foto

Seorina

  • nar. 3.1.1996 (23 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nooneul gamda

TV seriály

2018 Naeildo malgeum (TV seriál)
2017 Hakgyo 2017 (TV seriál)
Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
립스틱 프린스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace