foto

Timothy Brown

  • nar. 24.5.1937 (80 let)
    Knightstown, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Frekvence
1990 Půlnoční jízda
1989 W.B., Blue and the Bean
1987 Code Name: Zebra
1983 Panictví po americku
1982 Family in Blue (TV film)
1979 Peklo v Pacifiku
1976 Gus
1975 Black Heat
Nashville
1974 Dynamite Brothers
1973 Bonnie's Kids
Studená blondýna s horkou mašlí
Sweet Sugar
1972 A Place Called Today
Black Gunn
1970 MASH

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Bakteriologická válka (S01E11)
Nenávidím tajemství (S01E10)
Henry, prosím, vraťse domu (S01E09)
další epizody (6)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1982 Famous T & A

TV pořady

1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1956 The NFL on CBS (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace