foto

Manjinder Virk

  • nar. Coventry, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Sense of an Ending
2016 History's Future
Kaleidoscope
2008 Blue Tower, The
2005 Child of Mine (TV film)
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)

TV seriály

2017 Bad Move (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletí deváté symfonie (S19E06)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
Poslední odpal (S19E03)
další epizody (4)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
Sklizeň duší (S18E06)
Svatí a hříšníci (S18E05)
další epizody (7)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Skins (TV seriál)
Katie (S04E04)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
2003 Swiss Toni (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace