foto

Cavan Clerkin

  • nar. 1973
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Janet and Bernard
2013 Lucan (TV film)
2010 D.O.A (TV film)
2008 He Kills Coppers (TV film)
2006 Seven Second Delay (TV film)
2005 Piccadilly Jim
Poslední kat
Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
2004 Can't Buy Me Love (TV film)
Šmejdi
2002 Miranda
2000 It Was an Accident
Nejlepší gangster

TV seriály

2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Zero Option (S03E03)
2017 Loaded (TV seriál)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Spring-Heeled Jack (E06)
SunTrap (TV seriál)
The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
V čísle 9 (TV seriál)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Crackanory (TV seriál)
The Mimic (TV seriál)
2012 Gates (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Finale (S06E10)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 5 (E05) - a.z.
Epizoda 4 (E04) - a.z.
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
The Inbetweeners (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Copak nejsme chlapi? (S03E02)
2006 Pulling (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Mad About Alice (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
Look Around You (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Los Dos Bros (TV seriál)
2000 The Strangerers (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Los Dos Bros (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace