foto

Hagen Müller-Stahl

  • nar. 21.9.1926 (92 let)
    Tilsit (Sovetsk), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Tatort - Endstation (TV film)
1989 Die Hexe von Köln (TV film)
1974 Cautio Criminalis (TV film)
1972 Der Held (TV film)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1969 Altersgenossen (TV film)
Bericht einer Offensive (TV film)
1967 Der eine Tag im Jahr (TV film)
Entscheidung (TV film)
In Lemgo 89 (TV film)
Mann ist Mann (TV film)
1966 Bethanien (TV film)
Pontius Pilatus (TV film)
1965 Doppelspiel (TV film)
1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)

TV seriály

1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1976 Omaruru (TV seriál)
1975 Sie kommen aus Agarthi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)
1964 Krimi-Quiz - Amateure als Kriminalisten (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kameny světla (TV film)
2000 Matkou proti své vůli (TV film)
1998 Der Campus
1996 Amerika (TV film)
Babuschka (TV film)
1993 Morfars resa
1991 Reise ohne Wiederkehr
1990 Docteur M.
1985 Schwarzer Lohn und weiße Weste
1982 Dabbel Trabbel
1980 Děti z domu číslo 67

TV seriály

1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Der eine Tag im Jahr (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace