foto

Louise Middleton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Borealis (TV film)
2011 Angels Crest
2009 Detektivní dovolená (TV film)
Kluci z kalendáře (TV film)
Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Čtyřicítka na krku (TV film)
Louskáček (TV film)
Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2007 Snowglobe (TV film)
Vánoční únos (TV film)
2006 Ron Clark Story, The (TV film)
Santa Baby (TV film)
2005 Skok do neznáma (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
Vánoční koleda pana Karrolla (TV film)
2003 Another Country (TV film)
Bad Faith
Vražedné přátelství (TV film)
Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Na pokraji šílenství
2001 Antrax
Dream Storm (TV film)
2000 Hon na Prince (TV film)
1999 In the Blue Ground (TV film)
1994 Strange and Rich

TV seriály

2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 ZOO v krabici (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace