foto

Patricia Edwards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1953 All Ashore
1952 The Merry Widow
1951 Smrt obchodního cestujícícho
1949 The Fan
1948 Julia Misbehaves
Velikonoční přehlídka
1946 G.I. War Brides

TV seriály

1954 The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace