foto

Hiroši Naka

  • nar. 23.11.1960 (58 let)
    Ōita, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
Milky Panic: Twelve
2017 Kidó senši Gundam: The Origin V - Gekitocu Room kaisen
Sangacu no lion zenpen
2016 Kidó senši Gundam: The Origin IV – Unmei no zen'ja
2015 Aria The Avvenire
2014 Magi: Sinbad no Bóken
Spo-čan taikecu: Jókai daikessen
2013 Vesmírný pirát Kapitán Harlock
2012 Asura
Katajoku no Khronos Gear
One Piece Film Z
Road to Ninja: Naruto the Movie
2011 Dopis pro Momo
Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Malí ninjové
Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku
2009 One Piece Film: Strong World
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
Kitaro
2006 Gin'iro no kami no Agito
2004 Hikaru no go - Hokuto hai eno michi (TV film)
2002 Rockman: Hoši ni negai o
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
1999 City Hunter: Kinkjú namačúkei!? Kjóakuhan Saeba Rjó no saigo
Gundress
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Makai tenšó
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
1995 El-Hazard: The Magnificent World
Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
Mahó šódžo Pretty Sammy
1994 Compiler
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
Sókó kihei Votoms: Kakujaku taru itan
1993 Desert Rose: Juki no mokuširoku
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Iria: Zeiram the Animation
1992 Bannō bunka nekomusume
Neko hiki no Oruorane
Zoku Naniwa júkjóden
1990 Momoko
1988 Ginga eijú densecu
Guy

TV seriály

2019 Manaria Friends (TV seriál)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
Onihei (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
2016 Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Mahō shōjo nante mō ii desu kara. Second Season (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
Unhappy (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Rokka no júša (TV seriál)
2014 Buddy Complex (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Rail Wars! (TV seriál)
2013 Aku no hana (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Binbógami ga! (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tasogare otome x Amnesia (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
Hellsing: The Dawn (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
2009 Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Njorón Čuruja-san (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
Šin Mazinger šógeki! Z-Hen (TV seriál)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Golgo 13 (TV seriál)
Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Koko wa Greenwood (TV seriál)
Mičiko to Haččin (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Seijó kottó jógašiten: Antique (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Král dinosaurů (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
Hačimicu to Clover II (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Naikaku kenrjoku hanzai kjósei torišimarikan Zaizen Džótaró (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
2005 Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Black Jack (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Otogizóši (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
G-on Riders (TV seriál)
Genma taisen: Šinwa zen'ja no šó (TV seriál)
Honó no Mirage (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Chance Triangle Session (TV seriál)
Cosmowarrior Zero (TV seriál)
Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
Grappler Baki: Saidai Tournament Hen (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
Jami no macuei (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Gate Keepers (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
Cyborg Kuro-čan (TV seriál)
Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Devilman Lady (TV seriál)
Gasaraki (TV seriál)
Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
1996 Kaikecu Zorro (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
1995 H2 (TV seriál)
Kaitó Saint Tail (TV seriál)
Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Final Fantasy (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Metal Fighter Miku (TV seriál)
1993 Heisei inu monogatari Bow (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Konpeki no kantai (TV seriál)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 1+2=Paradise (TV seriál)
1989 City Hunter 3 (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace