foto

Sabina Franklyn

  • nar. 15.9.1954 (64 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 The Worst Witch (TV film)
1985 Miss Marple: The Moving Finger (TV film)
1982 Curious Case of Santa Claus, The (TV film)

TV seriály

2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Slepé vášně (E06)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
Pride and Prejudice (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Krysy (S02E06)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Hledači pokladů (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace