foto

John Hostetter

  • nar. 6.10.1946
    Hanover, Pennsylvania, USA
  • zem. 2.9.2016 (69 let)
    New Smyrna Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Jestřáb umírá
2002 Kermit's Swamp Years
2001 To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
Vampire Hunter D
2000 Gen¹³
Hořké sladkosti
1998 Star Trek IX: Vzpoura
1996 Náš syn, naše pouto (TV film)
1995 Sekretářka (TV film)
1994 Hra o život
Milostná aféra
Roswell (TV film)
1993 Wilderův oheň
1992 Spolužáci
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Lidé pod schody
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1987 Bez východiska
G.I. Joe: The Movie
Leonard Part 6
Policajt v Beverly Hills II
Stepford Children, The (TV film)
The Betty Ford Story (TV film)
Árie
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Bojové nasazení
Druhé podání (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
Do noci
1984 Nejlepší obrana
1981 Rytíři
1980 Tlukot srdce
Špionem na pár dní (TV film)
1979 Blízcí příbuzní

TV seriály

2000 Sheena (TV seriál)
1999 Wasteland (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Interrupt This Program (E08)
JAG (TV seriál)
Martin-Bakerův klub (S04E05)
Pohotovost (TV seriál)
Odstíny šedi (S04E19)
1997 Město sexu (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Top of the Heap (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Vnitřní zrak (S07E06)
Násilník (S07E02)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Devil with a Blue Dress On (S01E02)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace