foto

Sergej Abroskin

  • nar. 18.5.1982 (38 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Glubzhe!
Guljaj, Vasja! 2
Novaja žizň
Smotri kak ja
2019 Kouzelník
2018 Sčasťa! Zdorovja!
2017 Guljaj, Vasja
2016 30 svidanij
2013 Otdať koncy
2011 Bezdelniki
Pareň s Marsa

TV seriály

2019 Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Večer pod koňjačok (S08E12)
Ment v zakoně (TV seriál)
Podstava (S09E03)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky