foto

Michael Novotny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Danika
2002 K-19: Stroj na smrt
2001 Irům štěstí přeje (TV film)
2000 Little Richard (TV film)
Tajemství (TV film)
1999 Inferno
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Čest a sláva (TV film)
1997 Pilní zloději
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Invaze
1993 12:01 (TV film)
Bláznivé dědictví
Nepravdivý příběh (TV film)
1992 Timescape (TV film)
1991 Skvělý život
1990 Za ranního rozbřesku (TV film)
1988 Invasion Earth: The Aliens Are Here
1986 Hvězdný kriminál: Útěk

TV seriály

2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (8)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Uklouznutí (S03E08)
další epizody (10)
2015 Hráč (TV seriál)
Tell (E09)
Downtown Odds (E08)
A House Is Not a Home (E07)
další epizody (8)
Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
Hnědý chlupatý koberec (S07E12)
Pohřebiště (S07E11)
další epizody (8)
2014 Mentalista (TV seriál)
Stříbrný kufřík (S07E05)
Černý trh (S07E04)
Zmrzlina s příchutí pomerančového květu (S07E03)
další epizody (16)
2013 Mentalista (TV seriál)
Tajemný flash disk (S06E10)
Můj blankytný ráj (S06E09)
Rudý John (S06E08)
další epizody (22)
2012 Mentalista (TV seriál)
Panamská rudá (S05E10)
Špatná volba (S05E09)
Rudý západ (S05E08)
další epizody (24)
2011 Mentalista (TV seriál)
Fuga v rudém (S04E10)
Rudé tričko (S04E09)
Růžové šaty (S04E08)
další epizody (24)
2010 Mentalista (TV seriál)
Veselý červený skřítek (S03E10)
Rudý měsíc (S03E09)
Ohnivá koule (S03E08)
další epizody (23)
2009 Mentalista (TV seriál)
Dokud jsi mladý (S02E10)
Cennější než rubíny (S02E09)
Pravá ruka Rudého Johna (S02E08)
další epizody (23)
2008 Mentalista (TV seriál)
Prestiž nade vše (S01E10)
Rudá záře (S01E09)
Tenká červená linie (S01E08)
další epizody (10)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
Vickův čip (S01E08)
Ruka z krajních mezí (S01E07)
další epizody (8)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (7)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (5)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Veritas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky