foto

Šinpači Cudži

  • nar. 20.10.1956 (63 let)
    Tatejama, Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hicugi no Čaika: Nerawareta hicugi / Jomigaeru iseki
2014 Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
Wild Adapter
2013 Hal
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Strike Witches Gekidžóban
Učú senkan Jamato 2199
2011 Fairy Tail
Hotarubi no mori e
Plastic nésan
2010 Šin-men (TV film)
2007 Appleseed Saga: Ex Machina
Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Mijori no mori (TV film)
2006 BALDR FORCE EXE Resolution
2004 Phantom - The Animation
2002 Korošija 1: The Animation Episode 0
1998 Perfect Blue
1996 Mahódžin Guru guru
Tóšinden
1994 Kizuna
1993 Hello Kitty no Širajuki-hime
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1989 Doručovací služba čarodějky Kiki

TV seriály

2019 Shin čúka ičiban! (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Heybot! (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Aquarion Logos (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Durarara!!×2 (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
2014 Ganbare! Lulu Lolo (2014) (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Zankjó no Terror (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Ganbare! Lulu Lolo (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
2012 High School DxD (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
Čitose Get You!! (TV seriál)
2011 Level E (TV seriál)
2010 Nurarihjon no mago (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Kenkó zenrakei suieibu Umišó (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Konfrontace (E02)
Gintama (TV seriál)
Hime-sama gojódžin (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2004 Fantastic Children (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
2002 Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
2001 Kaze no jódžinbó (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Muteki ó Tri-Zenon (TV seriál)
1999 A.D. Police (TV seriál)
Arc the Lad (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Change!! Getter Robo: Sekai saigo no hi (TV seriál)
Gasaraki (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1994 Dirty Pair Flash (TV seriál)
Soccer Fever (TV seriál)
1992 Mikan enikki (TV seriál)
1991 Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky