foto

Šinpači Cudži

  • nar. 20.10.1956 (61 let)
    Tatejama, Chiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hicugi no Čaika: Nerawareta hicugi / Jomigaeru iseki
2014 Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
Wild Adapter
2013 Hal
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Strike Witches Gekidžóban
Učú senkan Jamato 2199
2011 Fairy Tail
Hotarubi no mori e
Plastic nésan
2010 Šin-men (TV film)
2007 Appleseed Saga: Ex Machina
Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Mijori no mori (TV film)
2006 BALDR FORCE EXE Resolution
2004 Phantom - The Animation
2002 Korošija 1: The Animation Episode 0
1998 Perfect Blue
1996 Mahódžin Guru guru
Tóšinden
1994 Dirty Pair Flash
Kizuna
1993 Hello Kitty no Shirayuki-hime
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1989 Doručovací služba čarodějky Kiki
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Heybot! (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
91 Days (TV seriál)
2015 Aquarion Logos (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
High School DxD Born (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
2014 Fairy Tail (TV seriál)
Ganbare! Lulu Lolo (2014) (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Log Horizon 2 (TV seriál)
Zankjó no Terror (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Ganbare! Lulu Lolo (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
2012 Čitose Get You!! (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Level E (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makyó (TV seriál)
2010 Nurarihjon no mago (TV seriál)
2009 Aoi bungaku Series (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Hagane no renkindžucuši (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Himicu: Top Secret – The Revelation (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
2007 Kenkó zenrakei suieibu Umišó (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Taiketsu (E02)
Gintama (TV seriál)
Hime-sama gojódžin (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2004 Fantastic Children (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
2002 Kidō senshi Gundam SEED (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
2001 Kaze no jódžinbó (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Muteki ó Tri-Zenon (TV seriál)
1999 A.D. Police (TV seriál)
Arc the Lad (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Gasaraki (TV seriál)
Change!! Getter Robo: Sekai saigo no hi (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1994 Soccer Fever (TV seriál)
1992 Mikan Enikki (TV seriál)
1991 Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
1988 Mašin eijúden Wataru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace