foto

Biddy Hodson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Hellboy
2001 Beginner's Luck
Mlhy Avalonu (TV film)
2000 Drsná škola (TV film)
Smlouva s ďáblem
1999 The Mystery of Men (TV film)
1997 No Child of Mine (TV film)
Oscar Wilde
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
1994 Loaded

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace