foto

Robert L. Richards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Kenner
1967 Winchester '73 (TV film) - původní scénář
1961 Gorgo
1951 Air Cadet
1950 Kansas Raiders
Winchester '73
1949 Johnny Stool Pigeon
1948 Násilný čin
One Sunday Afternoon
1940 Ramparts We Watch, The

TV seriály

1952 The Unexpected (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1946 The Last Crooked Mile - rozhlasová hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace