foto

Jack Andreozzi

  • nar. 24.1.1939 (79 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Smrtící láska
1994 Vesmírné tajemství
Záhadná Sarah (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
1989 Seznam smrti
Shannon's Deal (TV film)
1988 Dáma v bílém
1987 Lupič
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
Last Precinct, The (TV film)
Šéfova manželka
1982 Lookin' to Get Out
1980 The Night the City Screamed (TV film)
1979 Fyre

TV seriály

1996 Goode Behavior (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
Tough Cookies (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Sugar Time! (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace