foto

Shane Daly

  • nar. 19.4.1966 (52 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mobile Homes
2016 A Nutcracker Christmas (TV film)
2014 Dear Viola (TV film)
Sorority Surrogate (TV film)
Volání
2013 Kick-Ass 2
2010 Nebezpečná láska (TV film)
2009 U.S. Attorney (TV film)
2007 Hafan hasičem
2006 Já jsem ty a ty jsi já
Po stopách 11. září (TV film)
2004 Vykoupení (TV film)
2003 Gepardí kočky (TV film)
2002 Krysy (TV film)
2001 Lovec policajtů
Ponorka v ohrožení (TV film)
2000 Odloučené dítě (TV film)
Rande s upírem (TV film)
Ukradni ten film
1999 Detroit Rock City
Na milost a nemilost (TV film)
Právo silnějšího
1998 Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Špinavá práce
1997 Možná jsem vrah (TV film)
Prohnilá do morku kostí (TV film)
Smrtící úder
1996 Critical Choices (TV film)
Double Jeopardy (TV film)

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
The Other Side (S01E07)
The Mist (TV seriál)
The Law of Nature (E08)
Pilot (E01)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Eyewitness (TV seriál)
Buffalo '07 (E01)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Make It Right (S02E10)
Firma (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
Saving Hope (TV seriál)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Attention Shoppers (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vypusťte psy (S01E06)
Would Be Kings (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mistři manipulace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace