foto

Martin Doyle

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Donucen ke zločinu
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Danielova dcera (TV film)
Kit Kittredge: Odvážná novinářka
Vezmeš si mě? (TV film)
2006 Man of the Year
2005 Dokonalý chlap
Naši otcové (TV film)
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
The Prize Winner of Defiance, Ohio
2004 All You Got
Evel Knievel (TV film)
2003 Jasperský lynč (TV film)
2002 Crossed Over (TV film)
Moc a láska (TV film)
Trojúhelník (TV film)
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Nejslavnější tanečník (TV film)
Přístav (TV film)
2000 Last Debate, The (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
Hon na vraha (TV film)
Jak přichází láska (TV film)
Příslib smrti (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Lví past (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Time to Say Goodbye?
1995 Rodina policajtů (TV film)
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1988 Fatal Judgement (TV film)
1986 Ayla z kmene medvědů
1985 Brotherly Love (TV film)
1984 Real Inside
1983 American Nightmare
1982 Jen's Place
1980 Hog Wild

TV seriály

2017 Schitt's Creek (TV seriál)
The Affair (S03E09)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Insurance (S01E05)
Prezident v pořadí (TV seriál)
The Oath (S01E10)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Napříč časem (S03E05)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktor nebo Viktorie? (S03E03)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Opposition Research (S06E11)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Smrtící dýka (S02E02)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Budhova miska (S01E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace