foto

Taras Cimbaljuk

  • nar. 16.12.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zustrič odnoklasnykiv
Čornyj voron
2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2016 Bestseller po ljubvi (TV film)

TV seriály

2020 Basket of Happiness (TV seriál)
2019 Drugaja (TV seriál)
Na schovávanou (TV seriál)
Spoutaná láska (TV seriál)
Tajna Marii (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 14 (S05E14)
2018 Krov jangola (TV seriál)
Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Nězabyvajemyj roman (E04)
Rajske misce (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky