foto

Taras Cimbaljuk

  • nar. 16.12.1989 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2016 Bestseller po ljubvi (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Krov jangola (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Specy (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace