foto

Leo Trombetta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 An Ordinary Man
LAbyrinth
2013 Nemocnice Parkland
2010 Temple Grandinová (TV film)
Tough Trade (TV film)
2009 Čekání na zázrak
Psí rok
2006 Jako malé děti
Poločas rozpadu Timofeje Berezina
2003 Northfork
2002 Lhostejnost
2001 Zelený drak
1999 To bývala doba mistrů (TV film)
Twin Falls Idaho
1997 Destination Anywhere
Vem mě s sebou
1996 Zvrhlosti žen
1994 Saints and Sinners
1993 Mezi přáteli

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 4, Side B (S01E08)
Tape 4, Side A (S01E07)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Vertical Mobility (E01)
No Tomorrow (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
Betrayal (S01E07)
další epizody (4)
Narcos (TV seriál)
La Catedral (S01E09)
Explosivos (S01E06)
The Sword of Simón Bolivar (S01E02)
další epizody (4)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Vánoční valčík (S05E10)
Na tresčím bále (S05E07)
další epizody (4)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
Letní muž (S04E08)
další epizody (5)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
5G (S01E05)
2006 Velká láska (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ulička milenců (S01E23)
Mateřský instinkt (S01E21)
Druhý příchod legendy (S01E17)
další epizody (5)
2003 Carnivale (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace