foto

Leo Trombetta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 City of Lies
2017 An Ordinary Man
2013 Nemocnice Parkland
2010 Temple Grandinová (TV film)
Tough Trade (TV film)
2009 Psí rok
Čekání na zázrak
2006 Jako malé děti
Poločas rozpadu Timofeje Berezina
2003 Northfork
2002 Lhostejnost
2001 Zelený drak
1999 To bývala doba mistrů (TV film)
Twin Falls Idaho
1997 Destination Anywhere
Vem mě s sebou
1996 Zvrhlosti žen
1994 Saints and Sinners
1993 Mezi přáteli

TV seriály

2020 Outsider (TV seriál)
Tear-Drinker (E05)
Roanoke (E02)
Fish in a Barrel (E01)
2019 Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Hunters in the Dark (S03E06)
další epizody (8)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sedmá kazeta, první strana (S01E13)
Čtvrtá kazeta, druhá strana (S01E08)
Čtvrtá kazeta, první strana (S01E07)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Vertical Mobility (E01)
No Tomorrow (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
Betrayal (S01E07)
další epizody (4)
Narcos (TV seriál)
La Catedral (S01E09)
Výbušniny (S01E06)
Meč Simóna Bolívara (S01E02)
další epizody (4)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Vánoční valčík (S05E10)
Na tresčím bále (S05E07)
další epizody (4)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace Forces Escalante to Swap Jockeys (E05)
Ace Meets with a Potential Investor (E02)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
Letní muž (S04E08)
další epizody (5)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
5G (S01E05)
2006 Velká láska (TV seriál)
Zásah do soukromí (S01E03)
Pilot (S01E01)
2005 Carnivale (TV seriál)
Cheyenne (S02E10)
Damašek, Nebraska (S02E07)
Stará višňová alej (S02E04)
další epizody (4)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ulička milenců (S01E23)
Mateřský instinkt (S01E21)
Druhý příchod legendy (S01E17)
další epizody (5)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Nespavost (S01E09)
Vyber si číslo (S01E06)
další epizody (4)
1999 Roswell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky