foto

Mark Eden

  • nar. 14.2.1928 (91 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
1985 Claudia
1980 Věci po Richardovi
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 Fern, the Red Deer
1972 Nobody Ordered Love
1968 Curse of the Crimson Altar
Operace Vzteklý pes
1967 Nikdy nezapomenu jeho jméno
1965 Doktor Živago
Game for Three Losers
Pleasure Girls, The
1964 Blind Corner
Seance za deštivého odpoledne
1963 Heavens Above!
Partner, The
1962 Operation Snatch
Pokoj ve tvaru L
The Password is Courage
1961 Out of the Shadow
1959 Captured

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 The Detective (TV seriál)
1984 Sorrell and Son (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Nine Tailors, The (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Murder Must Advertise (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
1963 Dimensions of Fear (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2007 Don't Knock Yourself Out
The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2006 King's Head: A Maverick in London, The
2003 Coronation Street Secrets (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)
1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace