foto

Carolyn Coates

  • nar. 29.4.1927
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • zem. 28.3.2005 (77 let)
    Branford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 This Child Is Mine (TV film)
1984 Síla lásky
1983 Blood Feud (TV film)
Hvězdolet I. (TV film)
1981 Drahá maminko
Incident at Crestridge (TV film)
Pošťák vždy zvoní dvakrát
1980 Barn Burning (TV film)
1972 Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
1961 Hazardní hráč

TV seriály

1984 Glitter (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
1953 The Catholic Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace